900 g magere Franse kwark
Een scheutje citroenessence
2 zakjes vanillesuiker
Een paar biscuitjes
Een pakje diepvrieszomerfruit
Laagjes! Dat de foto scheef is moet je me dan maar vergeven.
En zo maak je het:
1. Doe het zomerfruit (maakt niet zo heel veel uit als het nog bevroren is, maar als het een beetje ontdooid is gaat het opwarmen sneller) in een steelpannetje en zet dit op een laag vuur.
2. Klop de kwark in een kom met de citroenessence en de vanillesuiker.
3. Verkruimel een aantal biscuitjes.
4. Schep een lepel gezoete kwark in de schaaltjes. Strooi hier een paar biscuitkruimeltjes overheen en bedek het met een laagje warme vruchten. Herhaal dit twee keer, maar draai bij de laatste keer de kruimels en de vruchten om. Als je de volgorde anders wilt kan dat natuurlijk ook... Als het maar laagjes zijn, haha! Dan ziet het er superleuk uit en het is ook nog eens heel erg lekker. Eet smakelijk!
Vind jij trifle er ook zo leuk uit zien?
Absolutely eat dessert first. The thing that you want
to do the most, do that - Joss Whedon
to do the most, do that - Joss Whedon
Misschien vind je dit ook leuk:
Snackattack: Tropical yellow Recept: Who doesn't want pie for brunch? Recept: Green with some chickpeas