Ergens deze week komt overigens ook een recept online dat supersnel is en een beetje hetzelfde smaakt, voor doordeweeks. Maar goed, op naar het recept. :D
Wat je nodig hebt:
1 gemiddelde banaan
50 g havermout
50 ml amandelmelk
1 tl honing
1 tl kaneel
halve kleine appel
klein handje rozijnen
evt. een paar amandelen
1 el kokospalmsuiker
Natuurlijk kun je weglaten, toevoegen en vervangen wat je wilt. De banaan en havermout moeten er wel echt in, het vloeibare ook maar dat is ook te vervangen door bijvoorbeeld gewone melk of water.
1. Verwarm de oven voor op 190 graden Celsius.
2. Prak de banaan fijn in een ovenschaaltje, tot het echt een soort papje is. (gadverdamme, wat klinkt dat vies)
3. Doe de havermout en de amandelmelk erbij en roer alles door elkaar.
4. Voeg ook de honing en kaneel toe en roer dat er weer doorheen.
5. Schil de halve kleine appel en snijd hem in vrij grote blokjes.
6. Schep de appelblokjes, de rozijnen en eventueel de amandelen door het beslag.
7. Zet het schaaltje voor 20 minuten in de oven.
8. Als die minuten verstreken zijn, strooi je een el kokospalmsuiker over je minitaartje en schuif je hem nog vijf minuten onder de grill. (let op: doe deze stap ook als je geen suiker toevoegt!) Daarna wordt je wachten beloond en is hij klaar om in je mond te verdwijnen!
Zou jij willen ontbijten met appeltaart?
To keep the body in good health is a duty... otherwise we shall not be able to keep our mind strong and clear - Buddha
Misschien vind je dit ook leuk: