What you need:
Ananasschijven uit blik (of vers, maar dan duurt het schoonmaken zo lang)
Kokospalmsuiker (klinkt heel ongezond, maar dat is natuurlijke ongeraffineerde suiker)
Ongezoute cashewnoten
What you do:
Eigenlijk is de bereidingswijze niet eens de moeite waard om uit te leggen in stappen, dus doe ik het maar gewoon in een kort stukje tekst, haha. Je strooit wat suiker op een bord, dan pak je een ananasschijf en leg je deze hier met beide kanten in, zodat hij bedekt is met suiker. Deze schijf (schijven) leg je in een koekenpan en je wacht tot beide kanten mooi goudbruin zijn, terwijl je ze een paar keer omdraait. Leg ze op een bordje en strooi er wat noten overheen, en klaar is Kees Maaike!
Tip: de cashewnoten kun je ook roosteren! Dat vind ik altijd extra lekker, maar heb ik hier niet gedaan.
Tip: ook lekker als toetje. :)
Wat eet jij als je zo'n snackattack hebt?
Powered by
A healthy outside starts from the inside - Robert Urich
Misschien vind je dit ook leuk: